Skip to main content

André Rieu Maastricht 2024

André Rieu Maastricht rejser med bus 2024:
På denne side finder du André Rieu 2024 Maastricht Musikrejser.

Busrejser til André Rieu i Maastricht - så bliver det ikke større.
Koncert med valsekongen André Rieu og hans Johan Strauss Orchestra i Maastricht - Det bliver en fantastisk oplevelse, du aldrig vil glemme. André Rieu spiller under åben himmel midt på Vrijthof pladsen i Maastricht.
André Rieu spiller på en Stradivarius violin fra 1667 (én ud af ca 400 i verden). Denne violin anses for at have en værdi på adskellige millioner kroner.

André Rieu koncerter - Musikrejse til Maastricht juli 2024:
André Rieu er kendt af millioner verden over som ”kongen af valsen” André er også en ægte “konge af romantik”. Han har været gift i over 40 år og bor med sin kone Marjorie på et romantisk slot, bygget i 1492 i hans hjemby Maastricht / Holland. Parret har to sønner og fem børnebørn. Gå ikke glip af denne chance for at se André Rieu LIVE i hans hjemby Maastricht !

André Rieu koncert i det åbne:
"Mine koncerter handler om glæde og om kærlighed!" Siger André Rieu. "Vi burde tage beslutninger i vores liv med vores hjerter, ikke med vores hoveder. Folk spørger mig ofte 'hvordan vælger du dit program?' - svaret er: med mit hjerte. Jeg elsker Johann Strauss, men jeg er også fascineret af Andrew Lloyd Webber samt Bruce Springsteen. Vi bør ikke begrænse os med kategorier og grænser - ikke kun med hensyn til musik, men i vores liv generelt ”- siger André Rieu

Søgeord: Musikrejser til André Rieu i Maastricht 2024, bus, hotel samt koncertbillet.

Er du nysgerrig efter at vide mere om en eller flere af de rejser, vi tilbyder?  Så hører vi altid gerne fra dig. Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Se andre muligheder for at opleve André Rieu ved at trykke her

Søg rejse

Køreplan fra Sjælland

KØREPLAN TIL MAASTRICHT MED BUS:  MAASTRICHT

SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

Ingerslevsgade nær DGI byen/hovedbanegården

06.40

00.15

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

07.20

23.35

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

07.45

23.10

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

08.10

22.45

Højmølle Kro, P-pladsen v/hotellet

08.30

22.30

Rødby Færgehavn v/ Billetsalg for biler

09.00

22.00

ANKOMST / AFREJSE 

ANKOMST

HJEMREJSE

HOTELLET

21:30

09:00

Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser / forbehold for ændring af færgeoverfart uden varsel. Vi holder ved Bordershoppen såfremt tiden tillader det. Der tages forbehold for ændring i hjemrejsetiden, da dette afhænger hjemkonsttiden til hotellet efter koncerten ift køre-/hviletidsbestemmelserne.


Musikrejser til Maastricht med André Rieu

Siddepladser Vrijthof pladsen

REJSEOVERSIGT MED BUS TIL MAASTRICHT - Maastricht 2024 med bus
 - VI SKAL SIDDE PÅ KATAGORI 3 PLADSERNE (B1 eller B3)

Koncertbilletter vil blive uddelt af chaufføren og det er ikke muligt på forhånd af få tildelt bestemte pladser.

Nedenfor ser du en illustration af pladserne på Vrijthof pladsen - VI SKAL SIDDE PÅ KATAGORI 3 PLADSERNE (B1 eller B3)

Dagsprogram

 • Dag 1

  Udrejse fra Danmark og med forventet ankomst til vores hotel i Valkenburg sent aften, hvor vi efter checkin, skal spise aftensmad sammen på hotellets restaurant.

 • Dag 2

  Efter morgenmaden kører vi ind til Maastricht, hvor der vil være tid på egen hånd.

  Vi anbefaler at starte med at besøge turistkontoret i Maastricht, hvor du finder alle former for relevant information omkring Maastricht og hvor personalet kan hjælpe dig med gode råd og vejledning.
  Maastricht Visitor Center (Turistkontoret)
  Kleine Staat 1, 6211 ED Maastricht

  Vi forventer at spise aftensmad sammen på hotellets restaurant omkring kl. 19:00.

 • Dag 3: Koncerten

  Tid på egen hånd. Gå på opdagelse i den fantastisk by Valkenburg, som er kendt for sin rige historie, naturskønne omgivelser og turistattraktioner. Området er særligt berømt for sine gamle huler Gemeentegrot, der har tjent forskellige formål gennem historien og i dag tiltrækker besøgende til guidede ture. Valkenburg er også hjemsted for ruinerne af Valkenburg Slot, der ligger på en bakke og giver fantastisk udsigt over området. Gå også en tur i byens gågader med hyggeligt caféliv.

  Vi spiser tidligt aftensmad på hotellet (ca. kl. 17:15) og derefter sætter vi kurs mod Maastricht hvor vi skal se koncerten, som starter omkring kl. 21:00. Vi forventer at være retur til vores hotel omkring midnat.

 • Dag 4

  Afgang fra hotellet efter vi har spist morgenmad kl. 09:00 (med mindre chaufføren meddeler andet), hvor vi sætter kurs mod Danmark.
  Afgangstiden afhænger af, hvad tid vi kommer hjem aften forinden.

 • Praktisk information

  Der tages forbehold for ændring i tider samt program.

  Turen køres med erfaren chauffør, som naturligvis vil være behjælpelig under hele turen, men der er ingen guide med på turen. Opholdet er således på egen hånd.

  Gælder kun Sjælland:
  Vi stopper ved Bordershoppen, såfremt tiden tillader det.

Hotel

 Hotel Valkenburg by Mercure

Hotel Valkenburg by Mercure

Hotel Valkenburg by Mercure 4**** - Vi skal bo godt og derfor har vi valgt dette skønne hotel, som er beliggende blot 15-20 minutters kørsel fra Maastricht. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser v...