Skip to main content

Krakow busrejser

Gå ikke glip af denne fantastiske 7 dages tur til Krakow, hvor vi sammen skal opleve nogle af Krakows vigtigste seværdigheder. Turen køres med overnatning både på ud-/hjemrejsen. Der indgår morgenmad og aftensmad på vores hoteller.

Busrejser til Krakow  -  Krakow er en af Polens mest charmerende, romantiske og hyggelige byer. Krakow  ligger på UNESCO’s liste over verdens kulturarv er et rent skattekammer hvad angår historie.

Krakow er Polens tredjestørste by med ca. 740.000 indbyggere og er en af landets mest interessante storbyer. Som hovedstad i delstaten Malopolskie ligger byen ved Wisla floden, der er en af Polens vigtigste vandveje. Krakow var en af de få polske byer, der slap gennem 2. verdenskrig uden nævneværdige ødelæggelser, og dette nyder de hundredetusinde af turister, der hvert år besøger byen, godt af i dag. Krakows historie starter i 1257, hvor byen fik sine byrettigheder og samtidig opfører bymuren omkring det, der i dag er centrum af Krakow.

Hvad kan Krakow tilbyde
Seværdighederne ligger tæt i Krakow. Når du ankommer til den historiske middelalderby, vil det føles som at træde lige ind i et eventyr med Østeuropas største markedsplads, hvor det vrimler med liv og glade dage. Byen er kendt som Polens kulturelle hovedstad med en glødende kærlighed til musik, digte og teater.

Den middelalderlige markedsplads (Rynek Glowny) og Tøjhallen (Sukiennice) er landemærker for besøgende i Krakow, og udgør hjertet i den gamle bydel.

Den jødiske bydel består af snoede gader med spændende caféer og butikker, og Krakow er uden sidestykke Polens smukkeste og hyggeligste by. Som kuriosum dannede Krakow kulisse til flere scener i filmen ‘Schindlers List’, fordi den bl.a. gemmer på en dyster fortid, hvor størstedelen af kvarterets beboere blev sendt til koncentrationslejrene i Auschwitz/Birkenau under 2. verdenskrig.

 Området gennemgår i dag en sand renæssance med turister, der udforsker de utallige museer og caféer. Særlige søgeord: Busrejser til Krakow , bus og hotel i Krakow , tur til Krakow med bus, busrejse Krakow - Krakow , ferie med bus og hotel, billige busrejser Krakow , Krakow busrejser

 

 

Søg rejse

Turprogram

TURPROGRAM

Dag 1
Afgang fra Denmark hvor vi sætter kursen ned mod Tyskland. Vi skal med færgen fra Gedser kl. 09:00 (turen tager ca. 2 timer) og herefter fortsætter vi turen ned mod Berlin. Vi holder naturligvis frokostpause undervejs. Vi forventer at være fremme ved vores overnatningshotel "Hotel Gold Zlotoryja" omkring kl. 17:30. Hotellet ligger i den polske by Złotoryja, som ligger nær den Tysk-Polske grænse. Byen har 16000 indbyggere.
Vi spiser aftensmad på hotellet.

Dag 2
Efter vi har spist morgenmad, fortsætter vi turen mod Krakow. Vi forventer at være i Krakow omkring kl. 12:30. Vi starter med at byrundtur sammen med vores guide og hvor I vil få lidt indblik í byen Krakow - Der bliver også tid til lidt frokost på egen hånd, inden vi checker ind på hotel. Resten af dagen bliver på egen hånd.

Dag 3
Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Polens berømte saltminer ved byen Wieliczka. (der kommer muligvis lidt mere til denne tur)

Dag 4
Efter morgenmaden kører vi til Auschwitz/Birkenau. (der kommer muligvis lidt mere til denne tur)

Dag 5
Efter morgenmaden skal vi på tur med tømmerflåde på Dunajec floden. Vi besøger muligvis også den hyggelige by Zakopane. Såfremt vejret ikke tillader turen på Dunajec floden, finder vi på en alternativ og spændende tur.

Dag 6
Efter morgenmaden sætter vi kurs mod Szczecin (Stettin) hvor vi skal overnatte.Vi forventer ankomst til vores overnatningshotel "Hotel Radisson Blu" i Stettin omkring kl. 17:30. Der holdes naturligvis pause/frokost undervejs.

Dag 7
Efter morgenmaden sætter vi kurs mod Denmark. Vi stopper ved Bordershoppen ved Rostock (såfremt tiden tillader det) inden vi skal med færgen kl. 15:00

Alle turen er excl. entre.

Det endelige program kommer senere (under opbygning)

Kort

Hotel

Hotel Ibis Krakow Centrum

Hotel Ibis Krakow Centrum

Hotel Ibis Krakow Centrum Ibis Krakow Centrum ligger i den centrale del af Krakow og med nem adgang til den gamle bydel. Hotellet råder over 6 etager og blev sidst renoveret i 2007. Hotellet har 24 ti...