Skip to main content

Krakow busrejser

Busrejser til Krakow - alt om rejser til Krakow

Busrejser til Krakow foregår i lækker langtursbus og der er overnatning på udrejsen til Krakow og igen på hjemrejsen fra Krakow.
Gå ikke glip af denne fantastiske 7 dages tur til Krakow, hvor vi sammen skal opleve nogle af Krakows vigtigste seværdigheder.

Turen køres med overnatning både på ud-/hjemrejsen. Der indgår morgenmad og aftensmad på vores hoteller.

Læs hele turprogrammet her LINK

Busrejser Krakow med hotel og bus ferie

Bedst muligt priser på vores busrejser til Krakow - hold ferie i Krakow

Alt om bus rejser til Krakow; Krakow er en af Polens mest charmerende, romantiske og hyggelige byer. Krakow ligger på UNESCO’s liste over verdens kulturarv og er et historisk skattekammer.

Krakow er Polens tredjestørste by med ca. 740.000 indbyggere og er en af landets mest interessante storbyer. Som hovedstad i delstaten Malopolskie ligger byen ved Wisla floden, der er en af Polens vigtigste vandveje. Krakow var en af de få polske byer, der slap gennem 2. verdenskrig uden nævneværdige ødelæggelser, og dette nyder de hundredetusinde af turister, der hvert år besøger byen, godt af i dag. Krakows historie starter i 1257, hvor byen fik sine byrettigheder og samtidig opfører bymuren omkring det, der i dag er centrum af Krakow.

Hvad kan Krakow tilbyde?
Seværdighederne ligger tæt i Krakow. Når du ankommer til den historiske middelalderby, vil det føles som at træde lige ind i et eventyr med Østeuropas største markedsplads, hvor det vrimler med liv og glade dage. Byen er kendt som Polens kulturelle hovedstad med en glødende kærlighed til musik, digte og teater.

Den middelalderlige markedsplads (Rynek Glowny) og Tøjhallen (Sukiennice) er landemærker for besøgende i Krakow, og udgør hjertet i den gamle bydel.

Den jødiske bydel består af snoede gader med spændende caféer og butikker, og Krakow er uden sidestykke Polens smukkeste og hyggeligste by. Som kuriosum dannede Krakow kulisse til flere scener i filmen ‘Schindlers List’, fordi den bl.a. gemmer på en dyster fortid, hvor størstedelen af kvarterets beboere blev sendt til koncentrationslejrene i Auschwitz/Birkenau under 2. verdenskrig.

 Området gennemgår i dag en sand renæssance med turister, der udforsker de utallige museer og caféer. Busrejser Krakow med hotel og bus ferie

Busrejser til Krakow

Drømmer du om at opleve den polske perle Krakow? Så kan du rejse dertil med bus og komme afsted til en god pris.

Hos Skan Rejser kan du komme med bus til Krakow. Vi tager dig med på en syv dages rejse, hvor du får rigeligt med tid til at gå på oplevelse i den romantiske polske storby, der emmer af musik og kultur. Vi gør det nemt og billigt for dig at opleve en række af europæiske storbyer, og Krakow er klart en af vores favoritter. Rejser du med os, starter din rejse, når du stiger ind i bussen på Sjælland, og den slutter samme sted, når du har haft en oplevelsesrig og skøn ferie i den skønne og verdensberømte polske by.

Bestil din busrejse til Krakow gennem os og kom med på en rejse, du aldrig vil glemme.

Tag med bus til Krakow - gør det nemt for dig selv

At rejse med bus er yderst behageligt og afslappende. Vores dansktalende chauffører fragter dig trygt og sikkert hele vejen frem til dit hotel i Krakow, og du behøver ikke bekymre dig om noget som helst, når det kommer til alt det praktiske. Det har vi allerede sørget for, så du kan nyde din ferie i Krakow fuldt ud.

Vi står for transporten, vi har valgt et skønt hotel til dig, og vi har sørget for forplejning og et spændende rejseprogram.

Vores rejser til Krakow med bus er klart en oplevelse værd, og har du ikke rejst med bus før, vil du opleve, hvor nemt og bekvemt det kan være at rejse med bus.

Busrejser Krakow med hotel og bus ferie

Spændende og populære rejser til Krakow med bus

Krakow er blevet et meget populært rejsemål, der bliver besøgt af mange turister hvert eneste år. Krakow er en meget charmerende by, der byder på et væld af historiske seværdigheder og bygningsværker, og mange bliver overrasket over, hvor hyggelig og romantisk stedet er. Vil du gerne se og opleve Krakow med egne øjne? Så tag med bus til Krakow og få en oplevelse for livet.

Vi vil gøre vores til, at du får en fantastisk rejse, du kan mindes med glæde, når du vender hjem igen. Og det gælder både, hvad enten du har planer om at rejse alene eller med en eller flere, du gerne vil dele din rejseoplevelse med.

Vil du gerne have hjælp til at bestille busrejse til Krakow?

Lyder det fristende at tage med på vores busrejse til Krakow? Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om pris, rejseprogram, rejsetider eller andet.

Vi sidder klar ved telefonen i vores åbningstid, så vi kan hjælpe dig med at få afklaret alle dine spørgsmål. sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

 

 

Busrejser Krakow med hotel og bus ferie

 

Søg rejse

Køreplan

KØREPLAN

KRAKOW

OPSAMLING FRA SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

Sjælør Station, Sjælør Boulevard

06.15

20.15

Ølby Station, Ølby Center v/DBS & Netto

06.55

19.30

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

07.20

19.05

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

07.45

18.40

Nykøbing F. "Cementen" v/ Svanedammen
V/hjørnet af Engboulevarden og Nørre Boulevard

08.10

18.15

Gedser Færgehavn v/ Billetsalg for biler (ikke dec)

08.35

17.45

Vi skal med færgen Gedser/Rostock ud/retur

09.00

15.45

ANKOMST / AFREJSE 

ANKOMST

HJEMREJSE

KRAKOW 

15.00

10:00

Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser / forbehold for ændring af færgeoverfart uden varsel 


Søgeord: Busrejser til Krakow

Dagsprogram

 • Dag 1: Overnatningshotel (Polen)

  Afgang fra Denmark hvor vi sætter kursen ned mod Tyskland. Vi skal med færgen fra Gedser kl. 09:00 (turen tager ca. 2 timer) og herefter fortsætter vi turen ned mod Berlin.
  Vi holder naturligvis frokostpause undervejs.
  Vi forventer at være fremme ved vores overnatningshotel "Qubus Hotel Legnica" omkring kl. 19:00. Hotellet ligger i den polske by Legnica, som ligger nær den Tysk-Polske grænse.
  Byen har lidt over 100000 indbyggere.
  Der indgår aftensmad på hotellet.

 • Dag 2: Ankomst til Krakow

  Efter vi har spist morgenmad på vores overnatningshotel, fortsætter vi turen mod Krakow. Vi forventer at være i Krakow omkring kl. 13:00 - her bliver der tid til at man kan spise en hurtig frokost (det kunne være på hotellet eller på de omkringliggende restauranter), inden vi starter byrundturen.

  Da vi først kan tjekke ind på hotellet efter kl. 15:00, vi tager på byrundtur med guide inden og hvor I vil få lidt indblik í Krakows centrum. Guiden møder os ved hotellet kl. 14:00.
  Efter byrundtur vil der være checkin på Hotel Ibis Krakow Centrum. Resten af dagen er på egen hånd.

 • Dag 3

  Efter morgenmaden kl. 08:00 skal vi igen på tur. Vi starter med at køre til den lille skønne by Chochołów, hvor vi holder ind ca. 20-30 min. og derefter kører vi videre til en meget special polsk frokost restaurant, hvor vi skal have frokost inkl. 1 stk. øl/vand og derefter fortsætter vi turen med mod Dunajec floden, hvor vi slutter af med en tur på tømmerflåde (skulle vejret samt betingelserne være imod os, finder vi på et alternativt til tømmerflåde-turen).

 • Dag 4

  Efter morgenmaden kører vi til Auschwitz/Birkenau koncentrationslejr (14:30).
  Turen tager ca. 5-6 timer. Da vi endnu ikke kender vores besøgstid, vil denne tur først blive opdateret senere på året mht. afgangstider osv.

 • Dag 5

  Omkring middag sætter vi kursen mod Polens berømte saltminer Wieliczka 09:00 (tid med forbehold).
  Vi forventer at være retur ved vores hotel ved spisetid.
  Bemærk. der kan være lidt koldt i minerne og kuperet terræn inkl. trapper. Vi kan ikke garantere elevator ned (Der er ca. 668 trin), men har garanti på elevator op fra minen - man skal ikke lide at klaustrofobi.

 • Dag 6: Overnatningshotel i Stettin (Polen)

  Efter morgenmaden sætter vi kurs mod Szczecin (Stettin) hvor vi skal overnatte.Vi forventer ankomst til vores overnatningshotel "Hotel Radisson Blu" i Stettin omkring kl. 17:30. Der holdes naturligvis pause/frokost undervejs. Vi planlægger bl.a. at stoppe ved statuen af Jesus (Świebodzin) som er større end den vi kender fra Rio De Janeiro.

 • Dag 7

  Hjemrejse fra Hotellet i Stettin ca. kl. 11:00.
  Vi skal med færgen fr Rostock kl. 15:30.
  Såfremt tiden tillader det, vil vi holde ind ved Bordershoppen.

 • Praktisk information

  Rækkefølgen kan ændres afhængig af sæsonen på året.
  Der tages forbehold for ændringer i tider samt program.

  Ovenstående udflugter er tilkøbs-produkter og indgår ikke i rejsens pris.

Hotel

Hotel Ibis Krakow Centrum

Hotel Ibis Krakow Centrum

Hotel Ibis Krakow Centrum Ibis Krakow Centrum ligger i den centrale del af Krakow og med nem adgang til den gamle bydel. Hotellet råder over 6 etager og blev sidst renoveret i 2007. Hotellet har 24 ti...