Skip to main content

1-dagstur-med-bus/danmark

Endags busture i Danmark

Overvejer du, om du skal tage med på en endagstur i Danmark?

I Danmark har vi mange flotte og interessante steder at byde på. Hos Skan Rejser kan du bestille forskellige endagsture i Danmark, så du kan komme med ud at se lidt mere af, hvad det ganske danske land har at byde på. Vi tilbyder blandt andet endagsture med koncertoplevelser, og vi har også mange andre endags busture på programmet. Skan Rejser er et alsidigt rejsebureau, der tilbyder busrejser for alle målgrupper, og med os kan du både komme rundt i Danmark og til andre europæiske destinationer med bus.

Kort endagsture med bus til en god pris

Alle vores busrejser starter på Sjælland, og de fås alle til en fornuftig pris, der absolut er til at betale sig fra. Tjek vores udvalg af endagsture med bus ud - der er med garanti også en, der passer til dig og dine interesser. De busser, vi kører med, er alle moderne og udstyret med de nyeste faciliteter, og alle vores chauffører taler dansk.

Hos os kan du være sikker på at komme med på en afslappende bustur, hvor der er sørget for det hele og tænkt på alt. Er der en bestemt destination, du gerne vil besøge med en større gruppe af mennesker? Så hører vi altid gerne fra dig. Vi arrangerer også grupperejser til alt fra studerende til pensionister. 

Endagstur med bus i Danmark - kom ud at oplev

Vores endagsture med bus gør det nemt for dig at komme ud at opleve. Vi har sørget for alt transporten, så alt du skal gøre er at booke en plads i vores bus og møde op ved det aftale opsamlingspunkt på Sjælland til tiden. Så sørger vi for, at du får en dejlig dag fyldt med gode oplevelser, og at du vender hjem med fornyet energi efter at have været ude at opleve.

Du behøver ikke rejse langt for at få en på opleveren. Danmark og den danske natur har masser at byde på, og det vil du mærke på egen krop, når vi tager dig med på endagstur. Tjek vores udvalg af endagsture i Danmark og book allerede i dag, hvis der er en eller flere ture, der fanger din opmærksomhed, og som du overvejer at tage med på.

Sådan bestiller du vores endagsture i Danmark

Vil du gerne med os på tur? Så bestiller du nemt online her på vores side. Har du spørgsmål til vores endagsture med bus? Eller vil du gerne have hjælp til at bestille? Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan booke online, og har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Link til vores 1-dagstur med bus danmark

Søg rejse

Sprogø

1 dage Fra 998,-

Bustur til Sprogø i 2024, den lille ø med den store historie midt Storebælt – busrejse til Sprogø. Bustur til Sprogø 2024 - - Den lille ø med den store historie midt Storebælt – busrejse til Sprogø. Afgange: d. 30.03.2024, 06.07.2024, 03.09.2024 samt 21.09.2024 Vi er glade for at kunne tilbyde denne fantastiske 1-dagstur til Sprogø.- Turen er meget eftertragtet og er yderst svær at få fat i - derfor anbefaler vi hurtig tilslutning. Rundvisningen begynder med en tur på Gammel Sp...Læs mere