Skip to main content

Singlerejser til Dresden fra Sjælland

Single i Dresden fra Sjælland: Singlerejser til Dresden med bus


Her finder du information om singlerejser til Dresden med bus og hotel:
Dresden singlerejser med bus. Rejs alene i selskab med en masse andre singler og nyd opholdet i Dresden på en anderledes måde - fælleskab skabes og sammen skal vi opleve en fantastisk spændende by. Denne tur skaber en anderledes form for tryghed, da enlige rejser i samme selskab.

På denne singletur til Dresden med bus:

Busrejser til Dresden har altid været populært:
På denne fantastiske tur til Dresden med bus fra Sjælland, vil du få en unik mulighed, for at opleve Dresden på egen hånd og i det tempo der netop passer dig. Vi tilbyder 5 dage/4 nætter på 3*** hotel midt i den centrale del af Dresden - altså super udgangspunkt, når du skal rundt i Dresden.
Dresden er måske én af Tysklands flotteste byer og har vores varmeste anbefalinger. Dresden er fuldstændig genopbygget, efter 2. verdenskrig, hvor byen blev totalbombet og lå i ruiner. 

Program

Vi har forsøgt at sammesætte et spændende program, således at du får mulighed for at få nogle spændende oplevelse både i selskab med Skan Rejser samt på egen hånd.

Dag 1
Ankomst, indlogering på hotel og dernæst med samling i receptionen, hvor vi i samlet flok går ned på Restaurant Sophienkeller, som ligger ca. 15 minutters gang fra vores hotel. Her skal vi spise fælles middag (drikkevarer for egen regning)

Dag 2
Efter morgenmaden kører bussen til Meissen/Meißen som er berømt for fremstillingen af porcelæn. Her får du tid på egen hånd og bestemmer selv dit tempo. Du bestemmer selv om du vil besøge det bereømte porcelænsmuseum (Der indgår ikke entré i prisen.) eller blot slendre rundt og nyde i byens hyggelige atmosfære.

Dag 3
Efter morgenmaden kører bussen til Pillnitz, Bastei (her kan du spise frokost) og Königstein. Der indgår ikke entré i prisen.

Dag 4
Denne dag er afsat til fri disposition - der er dermed dømt frit valg.

Dag 5
Vi sætter kurs mod Danmark og forventer at forlade hotellet omkring kl. 10:00

Dresden med bus og hotel - busrejse til Dresden med masser af oplevelser

Man kan opfatte og definere kultur på mange forskellige måder. Man kan imidlertidig også bare sige: Dresden. Så overvældende er den mængde og den pragt af fremragende kultur, som helt tager vejret fra den besøgende. Og fordi indbyggerne i Dresden har sørget for, at det hele ligger omkranset af et smukt flodlandskab, går forbavselsen hurtigt over i den rene begejstring.

Dresden er også kendt for kultur, kunst, unik arkitektur, et fantastisk musik/natteliv og en storslået natur, hvor Elben skærer sig gennem dybe klippekløfter i det Saksiske Schweiz.
Dresden byder på et væld af kendte seværdigheder, så som Frauenkirche, Zwinger, Fürstenzug, pragtslottet, Semperopera.

Naturligvis er Dresden også verdensberømt for sin musik, og har været det gennem næsten 700 år. Ikke blot operaen, men også Staatskapelle, Philharmonie og Kreuzchor vækker begejstring med deres orkestre og ensembler.

Dresden Turist kort samt relevante oplysninger
Du kan bestille Dresden "Welcome Cards" her Link
Yderligere relevante oplysninger - Link

Bemærk: at Dresden har indført en mindre turistskat, som skal afregnes direkte med hotellet og er uden for Skan Rejsers regi. Prisen er ca. 2-5 euro pr. nat.

Vil du gerne bestille busrejse til Dresden allerede i dag?

Vil du gerne booke en rejse til Dresden gennem os, kan du nemt gøre det online her på vores side. Har du brug for vores hjælp til din bestilling, eller har du spørgsmål til vores priser eller rejser, du først skal have afklaret? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.
Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Link til weekendophold i Tyskland

Søg rejse

Køreplan

KØREPLAN: SJÆLLAND DRESDEN

OPSAMLING FRA SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

DGI Byen / Ingerslevsgade,Københavns Hovedbanegård

06.05

22.25

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

06.55

21.40

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

07.20

21.15

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

07.45

20.50

Nykøbing F. "Cementen" ved Svanedammen
hjørnet af Engboulevarden og Nørre Boulevard

08.10

20.25

Gedser Færgehavn v/Billetsalg for biler (ikke muligt nov-feb)

08.35

20.00

Vi skal med færgen Gedser/Rostock ud/retur

09.00

18.00

ANKOMST / AFREJSE 

ANKOMST

HJEMREJSE

DRESDEN

17:30

10:00

Sejlturen tager ca. 2 timer.