Skip to main content

Grupperejser til lavest-mulige priser - få særlige priser samt rabatter...

 • Billige Grupperejser med danske busser
 • Studentergrupper
 • Skolegrupper
 • Pensionistgrupper
 • Special grupper

  Grupperrejser med egen bus fx til de tyske julemarkeder i Lübeck, Rostock, Kiel eller Flensburg - ingen grupper er for små eller for store.
  I vælger selv jeres køreplan samt opsamling og så sørger vi for resten.
  Vi gennemføre grupperejser for skoler, foreninger samt firmaer - alt fra 25 - 1000 personer

Grupperejser - fx til en af de Europæiske storbyer eller 1-dags tur til de tyske julemarkeder:
Lad Skan Rejser give jer et godt tilbud på den næste grupperejse:
I november og december sender Skan Rejser tusindvis af skoleelever, firmaer samt foreninger til de tyske julemarkeder på vores populære 1-dagsture. Turen kan arrangeres med egen bus og med opsamling efter eget ønske. Ring og få et uforpligtende tilbud på tlf 33132350.

Alt indenfor grupperejser:
Få et gratis og uforpligtende tilbud på grupperejsen. I kan kontakte os på tlf. 33 13 23 50 eller udfylde nedenstående formular og så vender vi tilbage med et seriøst og godt tilbud hurtigst muligt.

Mere end 15 års erfaring med grupperejser:
Ingen opgave er for lille og ingen er for stor.
Vi forsøger altid at være billigst, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Lad det komme an på en prøve - vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud

BEMÆRK VENLIGST
Når I ønsker tilbud på en grupperejse, betyder det at vi laver et tilbud på en blivebus der bliver på rejsemålet under hele opholdet og at bussen kun bliver brugt til jeres gruppe. Dette vil naturligvis kun kunne betale sig for jer, såfremt der er tale om en større gruppe der kan fylde en hel bus selv.

Der ligger en hel del arbejde i at strikke et seriøst gruppetilbud sammen, så prøv venligst at vær så specifik som overhoved mulig, så slipper I for at få tilsendt tilbud, der slet ikke opfylder jeres ønske, krav samt forventet budget.

Billige grupperejser for voksne

Vil du gerne arrangere en grupperejse for en række skoleelever, kolleger eller en større vennegruppe?

Hos Skan Rejser kan vi hjælpe dig med at strikke grupperejser for voksne sammen. Uanset om du gerne vil arrangere en billig grupperejse til et af de populære julemarkeder i Tyskland, eller du gerne vil have, at turen skal gå til en europæisk storby, så sætter vi gerne et godt tilbud sammen til dig. Vi slår os på billige grupperejser, der giver mulighed for skønne gruppeoplevelser, og vi vil gøre vores til, at du får arrangeret en rejse, som rejsedeltagerne sent vil glemme.

Slå på tråden, hvis du er nysgerrig efter at vide mere om dine muligheder for grupperejser her hos os. Vi sidder klar ved telefonen. 

Rejsegrupper med bus - i egen bus

Når vi tager del i planlægningen af grupperejser, vil vi altid sørge for, at I som gruppe får jeres egen bus. I bliver kørt frem og tilbage i bussen, og den vil blive der undervejs, så I har den til rådighed, hvis I skal køres på ture, mens I er afsted. Der er her tale om en såkaldt blivebus, som kun bliver brugt til jer under jeres grupperejse.

Det kræver naturligvis, at I er en større rejsegruppe, der tager afsted sammen. Ellers kan det blive for omkostningstungt med en blivebus, der følger jer. Er I til gengæld en hel busfuld, der skal afsted sammen, er det ikke en dyr måde at rejse på. Tværtimod er det faktisk en af de billigste måder at komme afsted på. 

Gruppeoplevelser for voksne

Vi har stor erfaring med grupperejser, og vi har været med til at arrangere ture for mange forskellige former for rejsegrupper. Det være sig alt fra pensionister, der gerne vil på tur sammen, skolegrupper og grupper, der består af kolleger fra den samme virksomhed. Med vores hjælp kan du planlægge billige grupperejser, der ikke er til at takke nej til. 
Overvejer du, om du skal melde dig som rejsearrangør, så du kan være med til at tage initiativ til en eller flere grupperejser gennem året? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe skønne rejse- og gruppeoplevelser. 

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at bestille grupperejser gennem os?

Har du spørgsmål til vores priser, eller vil du vide mere om, hvordan det hele fungerer, når du har os med inde over den grupperejse, du arrangerer? Så hører vi altid gerne fra dig.

Du har flere muligheder for at komme i kontakt med os. Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at arrangere den eller de grupperejser, du står i spidsen for. 

 

Kontaktinformation

*
*
*
*
*
*
this is a picture of the number 5this is a picture of the number 1this is a picture of the number 8this is a picture of the number 7

Indsæt denne kode. Dette bruges for at kontrollere, at det ikke er en computer, som udfylder formularer automatisk. *

Søg rejse