Skip to main content

Gardasøen

Busrejser til Gardasøen - bus og hotel ferie i Gardasøen:

Her finder du mere information om busrejser til Gardasøen:
Vi kan i 2020 glædeligt præsentere en spændende nyhed, hvor vi tilbyder busrejse til Gardasøen

Gardasøen er Italiens største sø, som ligger i den nordlige del af landet mellem byerne Venedig og Milano.

Gardasøen kræver ikke den store præsentation, de fleste har enten været der eller har hørt om Gardasøen. Gardasøen tiltrækker masser af mennesker og må anses som værende en stor turistmagnet , springfyldt med seværdigheder, hvilket gør det til et yndet turistmål for danskerne, der gerne vil have charme, varme og oplevelser.

Gardasøen er Italiens største sø og er fyldt med den ene skønne charmende by efter den anden, som ligger som perler på en snor. Søen ligger i den nordlige del af landet mellem byerne Venedig og Milano.

Gardasøen vil bjergtage dig ved først syn, med dens smukke sø og de impornerende bjerge som kulisse - alt iscenesat som det prægstigeste teaterstykke. Ønsker du at opleve Italien fra dens smukkeste side, vil Gardasøen være at anbefale - autentiske byer, god mad, seværdigheder i verdensklasse og så må vi ikke glemme vejret - masser af varme og sol.

Gardasøen - busrejse til Gardasøen må være blandt vores mest eftertragtet nye turistmål. Book rejsen til Gardasøen nu. 

Turen køres som en 8 dagestur med overnatning på ud-/og hjemrejsen, hvilke er med til at gøre denne tur til en behagelig bustur.

Vi skal bo i den chamerende og autentiske by Garda.
Vi har fundet et lækkert 4**** Hotel Poiano Resort som ligger ca. 2 km fra bymidten i Garda by og som ligger i rolige grønne omgivelser.

Dette hotel tilbyder gratis shuttlebus fra hotellet til bymidten i Garda. Derudover tilbyder hotellet stor swimmingpool, tennisbaner, spaområde, træningslokale, sportsaktiviteter, restaurant, pianobar, poolbar mv.

Alle værelser har balkon, tv, minibar, air-condition, hårtørrer, telefon samt safetybox.
Alle værelserne er i hovedbygningen eller i annekset ved siden af.

Der indgår både morgenmad samt aftensmad på Hotel Poiano Resort og ligeledes på vores overnatningshoteller på ud-/hjemrejsen.

På denne tur lægges der vægt på det lidt mere autentiske Italien og vi skal rundt at se nogle steder, man som turist ikke normalt ville besøge. Vi skal naturligvis også besøge nogle af de lidt mere kendte udflugtsmål, så som Verona. Gå ikke glip ar denne fantstiske perle i Norditalien - Gardasøen.

CITY-TAX / Turistskat
Der opkræves turistskat (City tax) i Gardasøen som skal afregnes direkte med hotellet og er helt udenfor Skan Rejsers regí. Prisen er ca. 2 euro pr. person pr. nat.

SKAN REJSER; Gardasøen, busrejse til Gardasøen, ferie Gardasøen, busrejser til Gardasøen, busferie Gardasøen

Søg rejse

Turprogram

Dag 1 - Afgang fra Sjælland
Vi skal ud med færgen fra Gedser kl. 09:00 med ankomst på den tyske side kl. 10:45. Herefter sætter vi kursen sydover og forventer at være fremme ved vores overnatningshotel hen mod aftenen. Vi checker hurtigt ind på hotellet og spiser derefter aftensmad på hotellet.

Dag 2
Efter morgenmaden kører vi videre mod vores destination. Vi planlægger at kører en lille omvej, da vi gerne vil lægge vejen forbi bl.a Tegernsee  - dette er en meget smuk rute og som i den grad afviger fra den lidt mere kedelige motorvej.
Vores danske guide tager imod os nær Affi afkørslen og kører med os resten af vejen. Vi forventer at være fremme ved vores hotel Poiano ved byen Garda sidst på aftenen og efter checkin, spiser vi aftensmad ca. kl. 19:30 på hotellet.

Efter aftensmaden vil der være mulighed for en byrundtur i Garda by - turen tager ca. 1,5 time. Hotelbussen kører os retur til hotellet om aftenen.

Dag 3
Efter morgenmad - afgang fra hotellet kl. 09:00 hvor turen går nordpå mod den skønne by Malcesine. Byen har i mange år været et af de mest populære rejsemål ved Gardasøen. Her går vi en tur og efterfølgende tager vi med en 360 graders lift op til toppen, hvor vi får et storslået view fra engen på toppen.

Der indgår frokost på denne tur inkl. 1 stk øl/vand

Efter frokost kører vi videre forbi San Zeno, som ligger et stykke op over Gardasøen og hvor du får en fantastisk udsigt over hele Gardasøen.
Herefter kører vi retur mod hotellet og har man lyst til at blive sat af ved busstationen i Garda by, siger man det til guiden - turen hjem fra Garda By, bliver på egen hånd.

Vi forventer at være retur ved hotellet ca. kl. 16:30

Middag på hotellet kl. 19:30
 - resten af aftenen til fri disposition

Dag 4
Efter morgenmad - Afgang fra hotellet kl. 09:00 hvor vi sætter kurs mod Vicenza som er kendt som Europas centrum for guld og tekstiler, men også et af verdens største Grappa-områder ligger på denne rute. Vi går en tur i Vicenza - vi besøger Poli, som er en af de største indenfor Grappa og Gin. Vi skal naturligvis både se og smage lidt lokalt hos Poli.

Der indgår frokost på på lokalt spisested inkl. 1 stk øl/vand

Vi forventer at være retur ved hotellet ca. kl. 17:30

Middag på hotellet kl. 19:30
 - resten af aftenen til fri disposition

Dag 5
Efter morgenmad - Afgang fra hotellet kl. 08:15 - her skal vi på smuk sejltur fra Garda til den fantastiske by Sirmione og ved ankomsten til Sirmione, går vi sammen igennem byen og videre ned på p-pladsen, hvor vi skal mødes med vores bus. Herfra går turen videre til en af Europas flotteste byer Verona. Vi går en tur rundt i Verona sammen med vores guide, hvorefter der vil være mulighed for frokost på egen hånd og regning.

Vi forventer at være retur ved hotellet ca. kl. 17:00

Middag på hotellet kl. 19:30
 - resten af aftenen til fri disposition

Dag 6
Efter morgenmad - Afgang fra hotellet kl. 10:00 - på denne tur, skal vi opleve den meget smukke og specielle kirke, Madonna Delle Corona, som ligger på en stejl og næsten lodret klippevæg.
Derefter fortsætter turen til det lokale vinhus ved Fumane, Valpolicella, hvor vi skal spise en let frokost inkl. vinsmagninger og nyder de skønne omgivelser samt høre mere omkring fremstiling af vine.

Vi forventer at være retur ved hotellet ca. kl. 15:00

Middag på hotellet kl. 19:30
 - resten af aftenen til fri disposition

Dag 7 – hjemrejsen fra Garda
Efter morgenmad - Checkud/afgang fra hotellet kl. 09:00. Bussen pakkes og derefter kører vi ind til Garda by, hvor vi skal opleve det lokale marked. Vi forventer at forlade Garda kl. 11:00 og sætter derefter kursen nordpå. Vi holder frokostpause ved EuropaBruck og fortsætter herefter turen mod vores overnatningshotel, med forventet ankomst sidst på aftenen - efter checkin, spiser vi aftensmad.

Dag 8
Efter morgenmad - Fortsætter vi den sidste del at turen nordpå. Såfremt tiden tillader det, stopper vi ved Bordershoppen, hvor der kan handles billige varer.
Vi planlægger at sejle fra Rostock kl. 20:00 med ankomst på den danske side kl. 22:00 (I april mdr. vil hjemkomsten være 45 min. tidligere).

Forudbestil udflugtsprogrammet hjemmefra - pris kr. 675.-
Denne pakke indeholder udflugter samt frokost i henhold til ovenstående program.

Bemærk: Turen køres uden guide, dog vil der være guide på planlagte udflugter. Chaufføren vil naturligvis være behælpelig under hele turen.
Drikkevarer indgår ikke i pensionen. Udflugtspakken er tilkøb og vi anbefaler at denne købes hjemmefra, da vi ellers ikke kan garantere ledige pladser/entré/frokost mv.
Vi anbefaler iøvrigt at man pakke fornuftigt hjemmefra, således at man ikke behøver at tage sine kufferter ud ved overnatningshotellerne.

Bemærk. Der er vinfestival i Bardolino i oktober - der vil naturligvis være mulighed for at opleve denne festival og nærmere information, vil blive givet på afgangen i oktober.Bemærk, mange af udflugter foregår til fods, for at få det optimale ud af besøget i Italien.

Køreplan til Gardasøen

KØREPLAN

GARDASØEN

OPSAMLING FRA SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

Sjælør Station, Sjælør Boulevard

06.15

00.30

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

06.55

23.45

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

07.20

23.20

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

07.45

22.55

Nykøbing F. "Cementen" v/ Svanedammen
V/hjørnet af Engboulevarden og Nørre Boulevard

08.10

22.30

Gedser Færgehavn v/ Billetsalg for biler (ikke dec)

08.35

22.05

Vi skal med færgen Gedser/Rostock

09.00

20.00

ANKOMST / AFREJSE 

ANKOMST

HJEMREJSE

GARDASØEN / overnatningshotel

18:00-19.00

09:00

* På hjemrejsen i april mdr, vil der være ankomst 45 min. tidligere ift. køreplanen
Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser.
 
Det er muligt at reservere bord i Scandlines Buffet. 
Bordreservationen skal foretages mere end 24 timer før afrejse og ske direkte til Scandlines. 
Ring på telefon +45 33 15 15 15 eller skriv til scandlines@scandlines.com

r

Kort

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
4/4SjællandGardasøen 8 dageHotel PoianoMere end 84.798,-Bestil
UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
2/5SjællandGardasøen 8 dageHotel PoianoMere end 85.798,-Bestil
UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
27/6SjællandGardasøen 8 dageHotel PoianoMere end 85.998,-Bestil
UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
25/7SjællandGardasøen 8 dageHotel PoianoMere end 86.498,-Bestil
UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
15/8SjællandGardasøen 8 dageHotel PoianoMere end 86.498,-Bestil
UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
19/9SjællandGardasøen 8 dageHotel PoianoMere end 85.998,-Bestil
UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
3/10SjællandGardasøen 8 dageHotel PoianoMere end 84.798,-Bestil

Hotel

Hotel Poiano

Hotel Poiano

4**** Hotel Poiano - ved Garda by Hotel Poiano er et lækkert 4**** hotel, der ligger tilbagetrukket i rolige og grønne omgivelser. Dette hotel tilbyder gratis shuttlebus fra hotellet til bymidten i Ga...