Skip to main content

Gardasøen

Nyhed: Busrejser til Gardasøen:

i kan i 2020 glædeligt præsentere en spændende nyhed Gardasøen

Gardasøen er Italiens største sø, som ligger i den nordlige del af landet mellem byerne Venedig og Milano.

Gardasøen blev skabt af gletsjere ved slutningen af sidste istid. Gardasøen er en stor turistmagnet med en masse seværdigheder samt udflugtsmål, hvilket gør det til et populært rejsemål for danskerne.
Turen køres som en 8 dagestur med overnatning på ud-/og hjemrejsen, hvilke er med til at gøre denne tur til en behagelig bustur.

Vi skal bo i den chamerende og autentiske by Garda.
Vi har fundet et lækkert 4**** Hotel Poiano Resort som ligger ca- 2 km fra bymidten og som ligger i rolige grønne omgivelser.

Dette hotel tilbyder gratis shuttlebus fra hotellet til bymidten i Garda. Derudover tilbyder hotellet stor swimmingpool, tennisbaner, spaområde, træningslokale, sportsaktiviteter, restaurant, pianobar, poolbar mv.

Alle værelser har balkon, tv, minibar, air-condition, hårtørrer, telefon samt safetybox.
Alle værelserne er i hovedbygningen eller i annekset ved siden af.

Der indgår både morgenmad samt aftensmad på Hotel Poiano Resort og ligeledes på vores overnatningshoteller på ud-/hjemrejsen.

Under opholdet arrangere vi nogle spændende udflugter - dette kunne bl.a. være en tur til Verona, sejltur fra Garda til Sirmione, samt busrundtur til nogle lokale udflugsmål.

Turen køres med erfarende chauffør, som naturligvis vil være behjælpelig under hele turen, men der er ingen guide med på turen.

 

Søg rejse

Kort

Hotel

Hotel Poiano

Hotel Poiano

4**** Hotel Poiano - ved Garda by Hotel Poiano er et lækkert 4**** hotel, der ligger tilbagetrukket i rolige og grønne omgivelser. Dette hotel tilbyder gratis shuttlebus fra hotellet til bymidten i Ga...