Skip to main content

Busrejser til Holland - Sommerrejser til fantastiske Holland

 

Rejs til smukke Holland i 5 dage med bus og 4**** hotel m/½ pension

De fleste er bekendt med Holland - men det er måske ikke et land du tidligere har besøgt ?
Holland er helt fantastisk og har en masse spændende oplevelser at byde på. Vi har på denne tur, udvalgt nogle få, men efter vores mening superinteressante udflugtsmål, som vil give dig et lille indblik i det skønne Holland.

Turen køres med ekstremt dygtig og erfaren chauffør/guide.
Chaufføren vil være jeres guide under hele køreturen og er yderst rutineret. Chaufføren underholder med mange interessante informationer undervejs, men vil som udgangspunkt, ikke gå rundt med jer på vores udflugtsmål. Der bliver naturligvis sørget for, at I er velinformeret omkring hvert eneste udflugtsmål og dets muligheder.

Turprogram i korte træk:

Dag 1:
Udrejse direkte ud af Sjælland via Rødby-Puttgarden

Vi fortsætter turen ned igennem Tyskland og videre ind i Holland, hvor vi forventer at ankomme til vores skønne hotel omkring aftensmadstid.

Dag 2:
Afgang fra hotellet kl. 08:30 

1) Zaanse Møllepark med ankomst kl 10:00 (45 min stop) tid på egen hånd
2) Amsterdam 11:15 – 17:00 - tid på egen hånd

Dag 3:
Afgang fra hotellet kl. 09:00 

1) Zwolle på egen hånd 1,5 time - tid på egen hånd
2) Giethoorn (lille Venedig) frokost 12:00 + flodtur 13:00 (1 time) og herefter 1,5 – 2 timer på egen hånd.

Dag 4:
Afgang fra hotellet kl. 09:00 
1) Santa Clara ostebutik kl 10:00 (1 time)
2) Rotterdam 12:00 – af-/påstigning ved Markthalle - tid på egen hånd

Dag 5:
Hjemrejse fra hotellet kl. 08:30 efter morgenmaden

Der er lagt op til en yderst spændende tur, som køres med moderne langtursbus og turen køres med ekstremt dygtig og erfaren chauffør/guide.

Vi har sammensat et spændende turprogram, således at du får mest muligt ud af denne fantastiske tur og til en yderst attraktiv pris.

Vi har fundet et godt hotel hvor der indgår både morgenmad og aftensmad.

Turen kræver man er selvhjulpen og kan gå længere distancer.

Busrejser til Holland

Har du endnu til gode at opleve charmerende Holland? Eller vil du gerne gense det skønne land, der er kendt for sine mange tulipaner og andre skønne seværdigheder?

Hos Skan Rejser tilbyder vi dig en mindeværdig busrejse til Holland. Vi har tænkt på alt lige fra transport og hotel, til dagsprogram og halvpension. Tager du med på vores bustur til Holland, kan du trygt læne dig tilbage og stole på, at vi har styr på alt, der skal være styr på, for at du kan få en vellykket tur. Nyd den afslappende bustur til Holland velvidende om, at du bliver kørt lige til dit hotels dør.

Bestil bus til Holland allerede i dag, så forventningens glæde varer så længe som muligt. '

Bustur til Holland i moderne og veludstyret bus

Når du rejser til Holland med bus med os, kommer du til at køre i en lækker, ny bus med alle de nødvendige faciliteter. Du kan købe drikkevarer undervejs, se film og klare toiletbesøg, mens vi er på farten. Derudover vil vores danske chauffør naturligvis også gøre stop undervejs, så du kan købe noget at spise, strække dine ben og i det hele taget trække lidt frisk luft.

Komfort er et nøgleord hos os - både når det kommer til busrejser til Holland eller en hvilken som helst anden destination, vi kan tilbyde. 

Bus til Holland - tag dine kære med

Måske vil du gerne have kæresten eller familien med til Holland? Eller måske overvejer du, om du skal tage din mor eller din veninde med til "det flade land"? Vores busrejser til Holland er for alle - store som små - og du kan se her på siden, hvilket program vi har sammensat til turen. Så kan du på forhånd se, om det er noget, der vil falde i god jord hos dig og den person, du gerne vil rejse sammen med. 

Book din rejse til Holland online

Lever programmet for vores busrejse til Holland op til dine forventninger? Hvorfor så vente med at bestille? Slå til allerede i dag - så kan du allerede nu begynde at tælle dagene til, at du skal afsted. Vi er gerne behjælpelige, når det kommer til at svare på spørgsmål eller bestille din rejse. 
Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan kontakte os på telefon 33 13 23 50 eller send en mail til os på info@skanrejser.dk

Søg rejse

Køreplan

KØREPLAN / STOPPESTED
Afgang
Hjemkomst
Ingerslevsgade nær DGI byen/hovedbanegården
06.55
21.15
Ølby Station, Sdr. centervej
07.45
20.35
Rønnede P-plads, Ny Næstvedvej
08.10
20.10
Vordingborg P-plads, Opk. 41
08.35
19.45
Højmølle Kro (p-plads)
08.55
19.30
Rødby v/ Billetsalg for biler
09.25
19.00
Holland Ankomst / Afgang 
18.30
08:00
Der tages forbehold for både trafikale samt tekniske forsinkelser / forbehold for ændring af færgeoverfart uden varsel. Vi holder ved Bordershoppen såfremt tiden tillader det.

 

Afgange og priser

UdrejseAfrejsestedDestinationHotelLedige pladserFra pris
7/7SjællandSommertur til Holland 5 dage
Restpladser - Førpris kr. 4198,-
Mercure Hotel Zwolle
Restpladser - Førpris kr. 4198,-
Mere end 83.800,-Bestil

Hotel

Mercure Hotel Zwolle

Mercure Hotel Zwolle

Mercure Hotel Zwolle i Holland Vi skal bo på det dejlige 4**** Mercure Hotel Zwolle som ligger lidt udenfor Zwolle bymidte (ca. 4 km). Zwolle har knap 130.000 indbyggere og ligger i provinsen Overijss...