Skip to main content

Rüdesheim busrejser

Busrejse til Rüdesheim, Rhinen - Billige busrejser til Rhinen samt tur til Mosel.

Storleåt oplevelser i Rüdesheim: Turen går til det berømte område ved Rhinen, nærmere betegnet Rüdesheim, som for mange er en gammel kending.

5 dage inkl. bus tur/retur samt hotel med rigtig fin beliggenhed nær Rhinen.
 - Husk at bestille vores udflugtspakke hjemmefra.

Kort om Rüdesheim:
Rüdesheim am Rhein er en mindre købstad ved Rhinen i Tyskland. Byen har ca. 10.000. indbyggere. Rüdesheim har en omfattende turistindustri med bl.a. mange skandinaviske turister. Herudover dyrkes der vin på skråningerne rundt om byen. Den velkendte brændevin 'Asbach Uralt' produceres i Rüdesheim.
Rüdesheim er fyldt med smukke hyggelige gader og stræder - små kroge der skal udforskes. Cafeer og restauranter fyldt med liv og charme. Rüdesheim er ganske enkelt en ganske unik oplevelse, som skal opleves på egen hånd.

Drosselgasse må og skal opleves

Rüdesheim er springfyldt med turister fra hele Europa og alle skal naturligvis besøge den tre meter smalle gade Drosselgasse. Gaden der er godt og vel 144 meter må opleves - også selvom butikkerne sælger stortset det samme.

Rüdesheim har flere hyggelige sevædigheder, der kan anbefales - bl.a. Klunkhardshof, Glockenspiele samt det gotiske hjøene tårn med sine 20.5 meter fra det 15. århundrede. En smut forbi Siegfried's mekaniske musik kabinet kunne også være en mulighed.

Tag en tur med svævebanen
Gå ikke glip af den smukke tur med svævebanen op til Niederwalddenkmal. Husk at nyd den pragtfulde udsigt over hele dalen og dens utallige vinmarker. Det 38 meter høje monument med det meget tyske navn Niederwalddenkmal.

Klik her for at se mere til Rüdesheims smukke gader samt omgivelser

Søg rejse

Køreplan

KØREPLAN: SJÆLLAND RÜDESHEIM

OPSAMLING FRA SJÆLLAND

UDREJSE

HJEMKOMST

DGI Byen /Ingerslevsgade, Københavns Hovedbanegård

06.30

22.55

Ølby Station, Ølby Center v/DSB & Netto

07.20

22.05

Rønnede P-pladsen v/motorvejen, Ny Næstvedvej

07.45

21.10

Vordingborg, P-pladsen på Mønsvej, Opkørsel 41

08.10

21.15

Rødby Færgehavn v/ Billetsalg for biler

09.00

20.30

ANKOMST / AFREJSE 

ANKOMST

HJEMREJSE

RÜDESHEIM

19.00-20:00

08:00

Dagsprogram

 • Dag 1

  Udrejse fra Sjælland via Rødby-Puttgarden - ankomst til vores hotel hen mod aften.

 • Dag 2

  Sejltur kl. 09:40 på Rhinen fra Assmannshausen til Sct. Goarshausen samt bustur til Lorelei og derefter frokost hos Pernille i Assmannshausen, hvor vi skal have brasede kartofler serveret med tyndt skåret svinestreg og Frankfurter Grüner Sauce, som er en lokal, meget lækker kold sauce.

  På turen hjem fra Assmannhausen kører vi til Nonneklosteret Saint Hildegard, hvor vi stopper 1 times tid.

  Efter hjemkomsten til vores hotel, vil resten af dagen være på egen hånd.

  Aftensmaden denne aften foregår enten på hotellet eller ude i byen på en hyggelig restaurant (dette er stadig uvist). Chaufføren viser vej såfremt vi spiser ude i byen.

 • Dag 3

  Afgang fra hotellet kl 08:45 hvor vi lægger ud med en sejltur over Rhinen til Bingen am Rhein som ligger overfor Rüdesheim og derfra kører vi videre til Cochem med forventet ankomst kl. 11:00
  Der afsættes 4 timer på egen hånd i denne vidunderlige og skønne by som ligger ud til Mosel.
  Tag evt. turen op til det højtliggende slot fra det 11. århundrede på en bakketop, der byder på restaurant med panoramaudsigt. Du kan både gå derop eller tage med et lille tog. Du skal naturligvis heller ikke snyde dig selv for en tur gennem byens hyggelige gader.

  Turen hjem køres langs Mosel frem til byen Koblenz, hvor vi gøre et kort stop og hvor der vil være mulighed for at se hvor Mosel og Rhinen mødes. Resten af turen hjem bliver langs Rhinen.
  Vi forventer at være hjemme omkring kl. 17:30

  Efter hjemkomsten til vores hotel, vil resten af dagen være på egen hånd.


  Du har også mulighed for at blive hjemme Rüdesheim, såfremt du ikke ønsker at deltage på denne tur.

 • Dag 4

  Forslag til tur på egen hånd: Tag svævebanen op for at se Niederwald, som er en høj bakkekam på Rhinens højre bred, højt over Rüdesheim - gå ned gennemskoven og tag med anden svævebane ned til Rüdesheim igen. Vinsmagning i Rüdesheim samt mulighed for køb af lokalvine. Det kunne også være et besøg på Siegfried's Mechanisches Musikkabinett.
  Glem ikke at lægge vejen forbi Drosselgasse, den mest kendte gade i Rüdesheim (nærmere information kommer).

 • Dag 5

  hjemrejse efter morgenmad - forventet afgang kl. 08:00

 • Praktisk information

  Pris for ovenstående udflugtspakke kr. 299,- pr. person. 1 x frokost, sejlture samt tur til Cochem med køretur hjem langs Mosel og Rhinen (kort stop i Koblenz).

  Bemærk: Der udleveres et sæt nøgler ved checkin - én nøgle til værelse samt én nøgle til indgangen på hotellet. Mandag lukker hotellet hovedindgangen kl. 15:00 og hver aften lukker hotellet kl. 22:00. Efter disse tidspunkter, skal man benytte nøglen til hotellet, som bliver uddelt ved checkin.

  Der tages forbehold for ændring i tider samt program.

  Turen køres med erfarende chauffør, som vil være behjælpelig undervejs. Der er ingen guide om bord på vores tur.

 • JULETUR I DECEMBER: Særligt program

  Juleturen i december 2023 køres efter helt andet Program, som endnu ikke er helt fastlagt.
  Men umiddelbart bliver der indlagt nogle skønne ture til bla. Cochem samt Mainz, hvor vi skal opleve julemagien på egen hånd.

Hotel

Hotel Rüdesheimer Hof

Hotel Rüdesheimer Hof

Velkommen til Hotel Rüdesheimer Hof Hotellet er beliggende i den centrale del af Rüdesheim. Opholdet er inkl. morgenmadsbuffet på hotellet. Derudover har vi forhandlet os frem til gratis aftensmad, so...