Skip to main content

Rüdesheim busrejser

NYHED: Rüdesheim busrejser 2021

Næste år i 2021 udkommer vi med endnu en nyhed. denne gang går turen til det berømte område ved Rhinen, nærmere betegnet Rüdesheim, som for mange er en gammel kending.

Prisen kommer til at ligge på ca. kr. 2998,- inkl. bus tur/retur samt 4**** hotel med halvpension (morgenmad samt 2 retters menu til aftensmad)
 - Alle planlagte udflugter indgår i prisen, dog ikke entre samt sejllads på Rhinen.

Vi anbefaler at booke turen til Rüdesheim i Rhinen i god tid, da vi er overbevist om at der vil være stor efterspørgsel på lige netop denne tur.
Kommende afgange:
02.05.2021 – 06.05.2021
20.06.2021 – 24.06.2021
18.07.2021 – 22.07.2021
22.08.2021 – 26.08.2021
19.09.2021 – 23.09.2021

Vi har fundet et dejligt hotel beliggende helt ud til Rhinen og meget centralt i Rüdesheim. Der vil være fri adgang til hotellets sauna samt swimmingpool.

Turen køres med erfarende chauffør, som vil være behjælpelig undervejs. Der er ingen guide om bord på vores tur.

Vi skal naturligvis ud at opleve noget på denne tur til det fantastiske område ved Rhinen.
Turprogrammet er ikke fastlagt på nuværende tidspunkt, men det kunne være noget a la følgende:

Dag 1
Udrejse fra Sjælland via Røby-Puttgarden - ankomst til vores hotel omkring aftenmadstid.

Dag 2
Sejltur på Rhinen fra Rüdesheim til Sct. Goarshausen samt bustur til Lorelei og derefter frokost i Assmannshausen, hvor vi skal have roastbeef med brasede kartofler. Resten af dagen på egen hånd.

Dag 3
Tur til til Wiesbaden(25 km) med besøg på Henkel Sektkellerei, en rundgang med smagsprøve. Resten af dagen på egen hånd.

Dag 4
Forslag til tur på egen hånd: Tag svævebanen op for at se Niederwald, som er en høj bakkekam på Rhinens højre bred, højt over Rüdesheim - gå ned gennemskoven og tag med anden svævebane ned til Rüdesheim igen. Vinsmagning i Rüdesheim samt mulighed for køb af lokalvine (nærmere information kommer).

Dag 5
hjemrejse efter morgenmad
 - Program er underopbygning og vil blive fastlagt på et senere tidspunkt.

Kort om Rüdesheim:
Rüdesheim am Rhein er en mindre købstad ved Rhinen i Tyskland. Byen har ca. 10.000. indbyggere. Rüdesheim har en omfattende turistindustri med bl.a. mange skandinaviske turister. Herudover dyrkes der vin på skråningerne rundt om byen. Den velkendte brændevin 'Asbach Uralt' produceres i Rüdesheim.

Her kan du læse mere om muligheder samt udflugtsmål ved Rhinen >> klik her <<

 

Søg rejse

Hotel

Carathotel Traube Rüdesheim

Carathotel Traube Rüdesheim

Dette fine hotel er blandt de største i Rheingau regionen med 112 værelser og har derfor kapacitet til grupper. Hotellet er beliggende ud til Rhinen og tæt ved det historiske centrum af Rüdesheim samt...